skieen, snowboard, rodeln

Download hier overzichtskaart pistes

Hier is sneeuwpret en wintersport van het hoogste niveau.
Ook beginnende wintersporters en ouders met kinderen zullen de comfortabele stoeltjesliften waarderen, die de wintersporters snel en veilig weer naar boven brengen.


Bij de besneeuwing en het optimaal prepareren van de pistes past de skiliftcarrousel de modernste technieken toe.

Ronduit sprookjesachtig, zo ervaren kinderen de wintersportdagen bij de skiliftcarrousel. Over het complete Herrloh strekt zich een bontgekleurd kinderland uit. Ook op de Remmeswiese zijn allerlei kleurrijke figuren, torens en een "vliegend tapijt". Superpret voor de kleine sneeuwkabouters bieden de twee rodelhellingen met rodelilft.


Baanverlichting & après-ski


De skiliftcarrousel Winterberg heeft in deze regio verreweg de meeste mogelijkheden voor avondskien met baanverlichting. Het rijke aanbod aan après-ski-mogelijkheden en huttenfeesten maken de trip naar de sneeuw tot een ware belevenis.


Funpark


In het funpark van de skiliftcarrousel Winterberg laten de verschillende 'obstacles’ voor boarders van elk niveau niets te wensen over. Natuurlijk kunnen de snowboarders ook relaxed een beetje carven of cruisen. Er zijn zoveel ‚runs’, dat je ze amper op een dag allemaal kunt proberen.